תכירו: האח שלהם

ללהיט החם של הפועל רמת גן קוראים שי רביבו שהגיע לפני חודשיים ומאז הקבוצה ברחה מהתחתית. לקראת משחק הגביע מול אסט גלבוע ערכנו איתו היכרות. ולסיום: טיפ לחיים מיובל נעים

יום שני 25 פברואר 2008
שלמה חסיד
 שי רביבו הוא הבשורה החמה של הפועל רמת גן. מאז ש"האח של" נחת בקבוצה היא נחלצה מהתחתית, וכעת היא במקום הרביעי בליגה הלאומית המרתקת. במחוזר הקרוב בגביע תתמודד הקבוצה מול אסי גלבוע במכתש הגועש, ואנחנו קפצנו לאימון כדי לשמוע מרביבו הצעיר מה עובר עליו בקבוצה של יובל נעים וירון קוריס.

לחצו PLAY  מתחת לתמונה וצפו ברביבו הצעיר אומר ש"זה לא קרה רק בזכותי. הביאו אותי לעזור ואני עושה כל מה שאני יכול. יש 11 שחקנים על כר הדשא, וכולם עושים את העבודה על הצד הטוב ביותר. אני עושה את המוטל עליי על הצד הטוב ביותר, או משתדל לפחות".

על החיים בצל חיים ודוד אומר שי: "כמו חיים אין. חיים היה רק אחד, ולא יהיה עוד. לקחתי כמה דברים ממנו, אבל חיים יש רק אחד".

ולסיום, בסוף סרט הוידאו תקבלו גם טיפ קטן לחיים, מיוחד מאמנה של הקבוצה יובל נעים, לא כדאי להפסיד.
 
לחצו PLAY  מתחת לתמונה וצפו בסרט לקראת משחק הגביע מחר.

צילום ועריכה: נפתלי חזקיה  
 

תגובות

טלספורט בפייסבוק