שרף: אין לי הסבר לזה

מאמנה של מכבי ת"א, צביקה שרף, לא מצליח להבין מה קורה לקבוצתו שוב ושוב העונה ברבע הרביעי, לאחר שליטה מלאה שלה ב۩לושת הרבעים שקדמו . עוד מהמאמן: "צריכים לחשוב ולמצוא פיתרון"

יום חמישי 06 מרץ 2008
מערכת TELESPORT

מכבי ת"א שלטה באופן מוחלט במשך שלושה רבעים, אך שוב נכנעה ברבע הרביעי והפסידה 87:82 לאולימפיאקוס במסגרת המחזור הרביעי בטופ 16 של היורוליג.

מאמנה של מכבי ת"א, צביקה שרףĬ אמר בסיום בפנים קפואות: "הפסדנו את המשחק ברבע רביעי רע מאוד, הגנתית והתקפית. יש עוד הרבה מאוד דברים שאין לי הסבר אליהם. גם התוצרת ההתקפית שלנו לא היתה טובה, גם חטפנו שלשות שלא ספגנו כאלו בשלושת הרבעים הראשונים, גם פאולים לא ספורטיבים שניתנו לאולימפיߐקוס". 

"זה לא משחק ראשון שאנחנו לא מצליחים ברבע הרביעי, ונצטרך למצוא לזה פיתרון. זה היה משחק מאוד מאוד קריטי וחשוב להמשך שלנו הלאה, וחבל שהפסדנו אותו. נשתדל לעשות את המקסימום בשני המשחקים הנותרים כדי לסיים במקום טוב בבית הזה&quůt;.

צביקה לא הצליח להסביר את העובדה שקבוצתו מפסידה שוב ברבע הרביעי: "אני יודע לתאר את מה שקורה, אבל אין לי תשובות איך לפתור את זה. אנחנו צריכים לשבת, לחשוב ולמצוא לזה איזשהו פיתרון".

דיוויד בלות'נטל: &qɵot;שיחקנו כדי לא להפסיד, ולא כדי לנצח. נכנסנו לפאניקה לקראת הסיום. זה הפסד קשה, במיוחד בגלל שהוא בבית".

טרנס מוריס: "ברבע הרביעי נעצרנו, ואולימפיאקוס המשיכו לשחק אגרסיבי. צריך לתת להם קרדיט, הם שיחקו טוב יותר מאיתנוȠברבע הזה. זו היתה הזדמנות עבורנו לתת הצהרה חשובה היום, אבל ברבע הרביעי כשהיינו ביתרון של 10 נקודות לא עשינו מזה 20 נקודות. 11-26 להם ברבע האחרון, מה יש עוד להגיד?".

ניקולה וויצ'יץ': "הם קלעו כמה נקודות במומנטום. תחת̠לחץ קלענו רק 10 נקודות ונצטרך לעבוד על שינוי הדברים".

תגובות

טלספורט בפייסבוק