אולי צ'לסי רוצה את בוזגלו

מכבי חיפה תזמין את מאור בוזגלו לאימוני פתיחת העונה ביולי. תו המחיר 2 מיליון יורו יכול גם לעלות. אגב, הציטוט בכותרת שייך למקורב לשחר שמוסיף: "כנראה שההצלחה בסכנין עשתה את שלה באירופה"

יום רביעי 26 מרץ 2008
אשר גולדברג
משפחתו של מאור בוזגלו בלחץ. הרצון לממש את הפוטנציאל והיכולת של מאור, כבר עכשיו לכסף גדול, יוצר  כותרות.

במכבי חיפה מתעלמים מהכותרות ומהצהרת הכוונות של האב, יעקב בוזגלו. את המו"מ מול בוזגלו יעשה אך ורק יעקב שחר שדעתו לא תשתנה גם בקיץ: בוזגלו יוזמן לפתיחת האימונים בקיץ וכל ההחלטות המקצועיות יהיו אך ורק בלעדיות למאמן שיקבל את מכבי חיפה.

בכל מקרה, הבהירו בחיפה, באם מאור בוזגלו יביא קונה לכרטיסו, Ӕסכום נכון לחודש מרץ 2007 הוא 2 מיליון יורו.

גורם המקורב ליעקב שחר מול יעקב בוזגלו ופרקליטו סיפר: "הדבר פשוט ביותר. למאור בוזגלו יש הסכם עם מכבי חיפה לשנתיים נוספות. הוא יחזור לאימונים בסיום העונה ויהיה אחד מהסגל, בדיוק כמוĠשמועדון כדורגל מתנהל. נכון לחודש מארס תו המחיר שלו כפי שמשפחתו ביקשה שנפרסם עומד על 2 מילייון יורו".

אותו גורם הוסיף: "כנראה שההצלחה בסכנין עשתה את שלה. יכול להיות שצ'לסי רוצה אותו כבר עכשיו  ואולי המחיר ישתנה כלפי מעלה.&n͢sp;בוזגלו האב יכול ורשאי להתראיין בכל אתר ובכל מקום תחת כל אכסניה. אין לנו חוזה איתו, אלא עם מאור. מכבי חיפה לא תיגרר לויכוח מולו.  נגיד לו את האמת. אנחנו הבעלים לפי החוזה לעוד שנתיים על פי הסכם וחוזה. אין לנו בעיות שהוא משווה עצמו לאייל ברקוביץ'. ואӒב, לא קיבלנו שום פנייה ממכבי ת"א או בית"ר ירושלים, הם יודעים לאן לטלפן". 

תגובות

טלספורט בפייסבוק