סלע בסיבוב השני במיאמי

טורניר מיאמי: המחבט הבכיר של ישראל פתח את טורניר מיאמי היוקרתי ברגל ימין עם ניצחון על טייק לי הקוריאני (48 בעולם) 4:6 ו-3:6. בסיבוב הבא יפגוש סלע את טומי רוברדו, המדורג 14 בעולם

יום חמישי 27 מרץ 2008
מערכת TELESPORT
 דודי סלעĠממשיך בהצלחה הכבירה שלו מהאינדינאן וולס והערב הוא פתח גם את טורניר מיאמי היוקרתי (סך פרסים של 3 מיליון ו-770 אלף דולרים) ברגל ימין.

סלע (61 בעולם), ניצח בסיבוב הראשון של הטורניר את טייק לי הקוריאני (48 בעולם) בשתי מערכות 4:6 ו-3:6.<͢r/>
הישראלי הצליח לשמור על ההגשות שלו במערכה הראשונה ושבירה אחת מוקדמת הספיקה לו כדי לנצח את המערכה הראשונה 4:6. סלע פתח גם את המערכה השנייה עם שבירה מוקדמות ושבירה נוספת סייעה לו להשיג ניצחון 3:6 במערכה ו-0:2 במשחק כולו.


ӑסיבוב השני מצפה לסלע משוכה גבוהה מאוד בדמותו של טומי רוברדו, הספרדי המצויין, המדורג 14 בעולם. ניצחון של סלע גם על רוברטו, יקרב אותו מאוד לרשימת 50 הטניסאים הראשונים בעולם.

תגובות

טלספורט בפייסבוק