הטור היומי של TELESPORT
ארבעה משחקים מעניינים מרכיבים את הטור היומי שלנו. ויאריאל מארחת את ג'ירונה, אסטון וילה פוגשת את אברטון, ניוקאסל מול מנצ'סטר סיטי ואמפולי במשחק מעניין מול סאלרנטינה
יום רביעי 27 ספטמבר 2023
מערכת TELESPORT
מערכת TELESPORT

האורחת מג'ירונה, פתחה את העונה מצוין, עם חמישה ניצחונות ותיקו, בששת המשחקים שלה, כשהיא צמודה לברצלונה בראש הטבלה. היא תתארח היום אצל ויאריאל, שפתחה את העונה פחות טוב, כשהיא במקום ה-13 בטבלה, אחרי תיקו מול ראיו וייקאנו והפסד בקונפרנס ליג, 2:0 מול פנאתינייקוס בחמישי האחרון. למשחק היום, מגיעה ויאריאל בסגל מלא, כשג'ירונה תחסר היום את אספינוסה, גארסיה ואת טוני וייה הפצועים. בעונה שעברה, שני ניצחונות של ויאריאל, 1:0 בבית ו-2:1 בחוץ, כשהיא גברה על ג'ירונה בכל חמשת המפגשים האחרונים בינהן. זה נכון שג'ירונה נראית מצוין עד כה, אבל היא צריכה לעצור מתישהו ובמשחק חוץ מול ויאריאל, זה בהחלט יכול לקרות. ההתקפה של ג'ירונה נראית טוב, ההגנה שלה מנגד, סופגת שערים. גם במשחקים של ויאריאל, יש לא מעט שערים. לא סתם, הליין פה על אובר 2.5, עומד על 1.40 בלבד. ההימור שלי, יחס של 2.05 על המארחת, שלדעתי תכניע לראשונה העונה את ג'ירונה.
אסטון וילה - אברטון - 1 (יחס 1.60)
משחק במסגרת הסיבוב השלישי של גביע הליגה האנגלי, מפגיש את אסטון וילה שבמקום השישי בפרמייר ליג, אל מול אברטון, שבמקום ה-15 באותה הליגה. אסטון וילה אחרי שני ניצחונות ליגה רצופים, 3:1 על פאלאס ו-1:0 מול צ'לסי בחוץ, זאת אחרי שהפסידה בין לבין, מול לגיה ורשה בחוץ, בקונפרנס ליג. אברטון מנגד, אחרי 3:1 מול ברנטפורד, אחרי שהפסידה בבית מול ארסנל וסיימה בתיקו מול שפילד יונייטד בחוץ. אסטון וילה תחסר היום את דייגו קארלוס הפצוע, כשברטרנד טראורה פצוע ובספק למשחק. אברטון מנגד, ללא אנדרה גומס הפצוע. בעונה שעברה, אסטון וילה הסתדרה מצוין עם אברטון, כשהיא הביסה אותה פעמיים, 2:0 בחוץ ו-4:0 בבית. למעשה, היא גברה על אברטון בכל חמשת המפגשים האחרונים בינהן ולא הפסידה לה במהלך שבע השנים האחרונות. ההימור שלי הוא שגם היום, היא תעשה את העבודה שלה מול אברטון ובבית, היא תיקח את כל הקופה. 1.60 לניצחון שלה, אני אסמן כאן 1.
ניוקאסל - מנצ' סיטי - 2 (יחס 2.30)
משחק נוסף היום במסגרת משחקי גביע הליגה, מפגיש את ניוקאסל שבמקום השמיני בטבלה, אל מול מנצ' סיטי, שכרגע מוליכה את הטבלה עם מאזן מושלם. ניוקאסל נבתנה העונה בכדי להיות בצמרת ולהתמודד על האליפות. גם בליגת האלופות, צפו ממנה לתוצאות טובות, אבל כרגע, היא רק שמינית, גם לא ניצחה במשחק ליגת האלופות האחרון שלה, אך בקבוצה מקווים שהניצחון במחזור האחרון, יוציא את הקבוצה לדרך חדשה. ניוקאסל הביסה בקלות, 8:0 את שפילד יונייטד, אחרי שניצחה במחזור שלפני כן, 1:0 את ברנטפורד, זאת אחרי שפתחה את העונה כאמור, בצורה מגמגמת. סיטי עד כה עם מאזן מושלם. גם בליגת האלופות היא אחרי 3:1 מול הכוכב האדום והחוד של התכולים, נראה מצוין. ניוקאסל תחסר למשחק היום את בארנס, ג'ואלינטון, קראפט ואת ווילוק הפצועים. סיטי מנגד, ללא הרננדס המושעה וללא סילבה, דה בריינה ועדיין ללא סטונס הפצועים. בעונה שעברה, 3:3 במגרשה של ניוקאסל ו-2:0 לסיטי בבית. השתיים כבר נפגשו העונה הזו, למשחק שהתקיים במגרשה של הסיטי, שניצחה 1:0 קטן. זה אמנם משחק בגביע הליגה, לא מפעל עם חשיבות גבוהה, אבל כשמדובר במשחק יוקרתי שכזה, מול יריבה חזקה, אני אהמר שסיטי תשחק כאן בכל הכוח ותנצח את ניוקאסל פעם נוספת. לא כל יום נקבל ליין של 2.30 על מנצ' סיטי. שוב, זה אמנם גביע, אבל ליין ששווה לנסות אותו.
אמפולי - סלרניטאנה - X (יחס 2.95)
מתחת ל-2.5 שערים (יחס 1.55)
משחקת במחזור השישי באיטליה, מפגיש את אמפולי, האחרונה עם אפס נקודות, יחס שערים 13-, אל מול סלרניטאנה שבמקום ה-17 בטבלה, עם שלוש נקודות בחמישה משחקים עם שלוש תוצאות תיקו ושני הפסדים. מדובר בשתי קבוצות חלשות עם הגנות חלשות מאוד, כשאצל אמפולי, גם ההתקפה שלה נוראית, ללא שער זכות העונה ובסך הכול, בשישה משחקים רצופים כולל משחק גביע שקיימה בפתיחת העונה וגם שם, היא הפסידה מול סיטדראלה. סלרניטאנה מנגד, אחרי תיקו מול פרוסינונה, אחרי שני הפסדים מול לצ'ה וטורינו. אמפולי תחסר למשחק היום את איסעמילי, קאפוטו ואת מלדיני הפצועים, כששוערה של הקבוצה, אליה קאפריל עדיין פצוע ולא ישחק. סלרניטאנה מנגד, ללא איקוואמסי הפצוע. שתי הקבוצות מחפשות ניצחון ראשון אבל לפני הכול, הן יחפשו איך לא להפסיד שוב. אני לא חושב שנראה כאן משחק עם יותר מדי שערים. אנדר שערים בליין של 1.55 נראה כמו הימור לא רע. לא שולל אגב נקודה ראשונה של אמפולי לעונה הזו. ליין של 2.95 על חלוקת נקודות.