בוקאט יחסר לסטוק, שפילד מחכה לפלייאוף
סטוק רוצה להבטיח הישארות בליגה וזה יקרה אפילו עם נקודה. היא תארח השבוע את שפילד המאוכזבת שתחכה לפלייאוף העלייה אחרי שתסיים שלישית בטבלה. מי תנצח כאן?
יום שישי 25 אפריל 2025
מערכת TELESPORT
מערכת TELESPORT

משחק במסגרת הצ'מפיונשיפ האנגלי כשלסיום העונה, נותרו עוד שני מחזורים בלבד לפני פתיחת הפלייאוף. מבחינת סטוק שמדורגת במקום ה-17 בטבלה, היא במרחק של 4 נק' מלוטון וסיכויים שתרד די קלושים. לא רק שהיא צריכה להפסיד פעמיים, רק ניצחונות כפולים של לוטון, דרבי או האל, יורידו אותה לליגה השלישית. הקבוצה אחרי תבוסה 6:0 מול לידס זאת לאחר שניצחה פעמיים את קרדיף ושפילד וונסדיי.
מבחינת שפילד, היא במקום השלישי בטבלה ותסיים בו גם. היא הבטיחה את מקומה בפלייאוף העליה לפרמייר ליג אבל יצאה מעט מאוכזבת מכך שלא סיימה בין שני המקומות הראשונים. למשחק הזה היא מגיעה כשהיא הפסידה בארבעה מחמשת המשחקים האחרונים שלה.
המארחת היום ללא בוקאט, תומפסון, רוז וסטיבנס הפצועים כאשר שפילד מנגד, ללא דייויס, ארבלאסטר וטום דייויס הפצועים. נקודה היום תבטיח לסטוק הישארות בליגה, במידה ודרבי או לוטון יאבדו נקודות. יותר מזה קשה לנו להאמין שהיא תיקח.
ההימור שלנו X ביחס של 2.70.